FløyenBedrift

Vi skaper unike rammer rundt ditt bedriftsarrangement!

Kun seks minutters spennende reise med Fløibanen fra Bergen sentrum er du allerede langt vekk fra byens stress og mas.

FløyenBedrift
Vår aktivitetsavdeling på Fløyen skreddersyr aktiviteter tilpasset deg og din bedrifts behov. Vi tar utgangspunkt i Byfjellene på Fløyen hvor naturen skaper en unik og fantastisk ramme rundt arrangementet og aktivitetene. Vi tilbyr også skreddersydde ledsagerprogram ut fra kundens behov. Mulighetene er mange på Fløyen, og vi har erfarne svært kompetente instruktører som leverer høy kvalitet.

FløyenSammen: Vi fokuserer på kommunikasjon og samhandling gjennom ulike samarbeidsøvelser. Vi bruker naturen som arena for læring og sansing.
FløyenAktiv: Vi tilbyr guidede vandreturer på Byfjellene, sykkelturer i nydelige omgivelser på Fløyen,  FløyenYoga med utsikt, Joggeturer eller styrke- og balansetrening.

FløyenFamiliedag: Vi arrangerer familiedager for din bedrift. Fløyen, Skomakerdiket og Fløysletten er velegnede arenaer for mye gøy aktivitet. Kanopadling, hinderløyper i skogen, eventyrstund og ansiktsmaling er eksempler på noen av aktivitetene vi tilbyr.

Ta kontakt for et spennende tilbud!
Fløibanens aktivitetsavdeling info@floyen.no

Kurs- , konferanse og bankettfasiliteter på Fløyen
På Fløyen finner du trivelig atmosfære, og et passende lokale på Fløyen Folkerestaurant nesten uansett hva ditt behov måtte være. Fløien Folkerestaurant er et unikt bygg med mange muligheter og en fantastisk utsikt!  Vi har kurs-, konferanse og bankettfasiliteter som passer for grupper fra 10 til 200 personer. På Fløyen kan din bedrift få et komplett opplegg for ditt arrangement. Vi tilbyr møterom i unike omgivelser, og våre kokker tilbereder lekre lunchretter og middager.

Kontakt Fløien Folkerestaurant booking: Tlf 55 33 69 99 eller booking@bellevue.no

 

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.

Meld deg på

Partnere