Nyheter

Har du lagt merke til at vi har fått ny logo, og at den rykende ferske nettsiden vår www.floyen.no er på luften ? Sjekk den ut, – og merk deg den fine aktivitetskalenderen som gir deg siste nytt om alt som skjer på Fløyen!

Nå kan du også kjøpe billetter på nett når du skal ta Fløibanen sammen med venner og familie.

Aktiviteter for alle på Fløyen

Når du besøker oss, vil du oppleve at det finnes flere aktiviteter for liten og stor, gjennom hele året. Lekeplassen vår er som en magnet for de minste, og til sommeren har vi en hinderløype klar for de litt større barna.

Du vil finne et mangfold av aktiviteter og tilbud som også er tilpasset de voksne. Hva med teambuilding-aktiviteter, yoga med Fløyen Aktiv eller en sommerkonsert med FløyenFolk? Vi gleder oss til å vise deg alt det nye og spennende som skal skje i løpet av året!

Leter du etter søndagsaktiviteter, eller aktiviteter i skoleferier? Er dere en SFO-gruppe, skoleklasse eller barnehage som ønsker variasjon i hverdagen, eller er dere en seniorgruppe som ønsker et inspirerende foredrag? Alle de forskjellige typene aktiviteter som skjer på Fløyen vil dere enkelt finne på nettsiden.

Fløibanen – beste attraksjon i Bergen

Fløibanens siste anmeldelser på Trip Advisor er «Amazing View» og «Absolutely Breathtaking».
Dette er kommentarer som gjør oss stolte over å være byens nummer én attraksjon.

Nå er det også gratis WiFi på utsiktsplatået på Fløyen, så sjekk inn via Facebook neste gang du tar turen til Folkefjellet Fløyen!

Velkommen til fjells!

 

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.


Partnere