Om oss

Fløibanen AS en tradisjonsrik bedrift i det bergenske bybildet, og den mest besøkte turistattraksjonen i Bergen.

De siste årene har vi hatt en jevn økning i trafikken. I 2017 hadde vi et fantastisk år, med nye topprekorder i flere måneder. Vi satte ny, historisk årsrekord med 1 834 000 påstigninger.

Hoveddelen av våre besøkende kommer i månedene mai til september.

Fløibanen AS har 20 fast ansatte medarbeidere, og vi benytter også ekstrahjelper til Fløistuen butikk og kafé, billettering, kjøring av vognene, og forskjellige servicefunksjoner, spesielt i sommersesongen og i helger med stor utfart. Vi har meget høy fokus på sikkerhet, tilgjengelighet, servicekvalitet og at Fløibanens område skal fremstå som rent og ryddig. De fleste ansatte jobber i skiftordning. Vi er selvsagt meget tilfreds med å holde banen og Fløistuen butikk åpen hver dag hele året, og vi har også meget gode åpningstider.

Pr 31.12.17 hadde selskapet 445 aksjonærer. Våre største aksjonærer er Bergen kommune og GC Rieber.

 

Nyheter

Nå kan du også kjøpe billetter på nett når du skal ta Fløibanen sammen med venner og familie. Aktiviteter for alle på Fløyen Når du besøker oss, vil du oppleve at det finnes flere aktiviteter for liten og stor, gjennom hele året. Lekeplassen vår er som en magnet for de minste. Leter du etter søndagsaktiviteter, eller[…]

Les mer

Barnas Bergen

De beste familieaktivitetene i Bergen!

Les mer

Linker

Følgende eksterne organisasjoner har nyttig informasjon for turister og fastboende som ønsker å utforske Bergen og byfjellene.

Les mer

Årsberetning 2017

Fløibanens årsberetning og årsregnskap for 2017 finnes her.

Les mer

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.

Meld deg på

Partnere