Julekonsert på Fløyen søndag 30.11 kl 14.30

Feb
22

Hva passer vel bedre enn en liten intim, varm julekonsert i Peisestuen på Fløien Folkerestaurant etter en frisk søndagstur i Byfjellene?
Eller som en apertif til familiejulebordet på Fløien Folkerestaurant.

Tid og sted: Søndag 30.11.2014 kl 14.30-15.00.

Her er begrensede antall plasser (80 plasser). Vi selger billetter til konserten i døren til Peisestuen på Fløien Folkerestaurant fra kl 11.00

Hege Eide Vik (vokalist) og Sindre Sortland (gitarist) er duoen som skal bringe julestemning til byens befolkning i anledning første søndag i advent.

sindre sortland

Sindre Sortland er cand philol i gitar (Griegakademiet, UiB), og fikk interesse for brasiliansk bossanova musikk etter studier i Brasil. Sindre har m.a. spilt skolekonserter i Rogaland og på alle barneskolene Hordaland. Han er jevnlig workshop-leder på komposisjonsprosjekt for barneskoler.

Sindre har også hatt engasjement som teatermusiker på Den Nationale Scene og Logen Teater i Bergen. I tillegg har han har spilt på flere festivaler for samtidsmusikk (UNM i Helsingfors, Autunnale og Borealis i Bergen og NuMusic i Stavanger). Sindre er nylig tilsatt som rektor i Vaksdal kulturskole.

Sindre sitt band a Mar– bossa nova,  spiller brasiliansk bossa nova, på nynorsk.

Hege Eide Vik er sanger, og er utdannet sangpedagog ved Barratt Due musikkinstitutt. Hun er jobber frilans og  synger i vokalensemblet Stillett, med erfaring fra Det Norske Solistkor. Hege jobber for tiden som lærer på barne- og ungdomsskolen og på kulturskolen i Vaksdal kommune.

 Pris:

Voksne/barn: 50.kr.per person.

Vi tar imot både kort og kontant betaling.

 

Vi garanterer en lun fin julekonsert med fyr i peisen. Velkommen!

 

Se andre stemningsfulle adventsaktiviteter på Føyen her! På søndag vil det være både lystenning av de store adventslysene, juleverksted og juleeventyr! Kom og bli med!

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.

Meld deg på

Partnere