Påskeaktiviteter på Fløyen

Bypåske? Vi har mange gøye aktiviteter hver dag for hele familien på Fløyen.


Påskeverksted i Peisestuen på Fløien Folkerestaurant i palmehelgen
Velkommen til påskeverksted i Peisestuen på Fløien Folkerestaurant. Lag påskekyllinger, påskekort og koselig påskepynt. Vi har mange gøye materialer og du er selv kreativ på hva du vil lage. 50 kr per person for voksne og barn. Barn må være i følge med voksne.

 


Levende påskekyllinger på Fløyen
Vi gleder oss til å klekke ut levende kyllinger på Fløyen. Vår gode venn Ivar, på Askøy har startet ny eggproduksjon. I løpet av palmehelgen klekkes  kyllingeggene og vi får nydelige levende gule kyllinger på Fløyen.
Dere er hjertelig velkommen til litt kyllingkos i verkstedet på Fløyen. Åpningstider fra kl 12-15, gjennom hele påsken.

Påskequiz og påskegøy på Fløysletten
Vi inviterer  til påskequiz og gøye påskeaktiviteter på Fløysletten; pil og bue, frispee, Fløyen mesterskapet i eggeløp, samt jakten på Påskeharen..

Påskequizen blir en rundløype med 10 poster på Fløysletten. Samle inn og stokk om på bokstavene som tilsammen blir et kodeord.  Send kodeordet merket Påskequiz til info@floyen.no  Skriv navn med kontaktinformasjon og bli med i trekningen av fine premier.

Instagramkonkurranse #FløyenPåske
Ta bilder mens du koser deg med deg og dine på Fløyen. Tagg bildene dine med #FløyenPåske og bli med i trekningen av gaver fra Fløistuen, ziplinen,  Fløyen. Vi trekker 5 vinnere i uke 16.

 

 

Kommende aktiviteter

FløyenKids påskeverksted

24. mars - 25. mars
11:00 - 14:00

Lag påskeharer og påskekyllinger, påske-egg, og påskekort. Bli med på vårt koselige påskeverksted i Peisestuen på Fløien Folkerestaurant

Les mer

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.


Partnere