Vintersong med Sigrid Moldestad, utsolgt

Des
18
19:30 -
21:00
Kategori
Pris
utsolgt

VINTERSONG – gå ikkje glipp av årets vakraste julekonsert!

Vi synger julen inn 18. desember på Fløien Folkerestaurant med Sigrid Moldestad, Esbjørn Hazelius, Johan Hedin og Sigbjørn Apeland.

Dette blir kanskje ein av årets vakraste julekonsertar! Med klangar frå den nordiske tradisjonen, frå salmar og julesongar, nyckelharpa, hardingfele, orgel og tonar som varmar deg i mørketida.

Folkartisten Sigrid Moldestad inviterer med seg den svenske duoen HazeliusHedin i tillegg til Sigbjørn Apeland på sin julekonsert “Vintersong” i år.  Esbjørn Hazelius og Johan Hedin er blant Sveriges største folkemusikkstjerner og er kjende for sine inderlige songar og sitt svingande strengbaserte spel. I tillegg til duo og eigne soloprosjekt i heimlandet medvirka bl.a Esbjørn Hazelius i den skandinaviske suksessen “Jul i Folkton”  på plate og konsert i fleire år. Duoen har turnert store delar av Norden, samarbeidd med Tomas Ledin og vore i Norge fleire gonger. Seinast på Førdefestivalen i sommar.  Saman med Sigrid Moldestad og hennar mangeårige samarbeidsmusikar Sigbjørn Apeland,  blir det garantert en stemningsfull kveld på Fløyen med klare nordiske julefargar og personlige tolkningar av songar som passar mørketida til.

Sigrid Moldestad ​( song/hardingfele/fele)
Esbjørn Hazelius ​( cittern/gitar/fele/song)
Johan Hedin ​( sopran/oktav-nyckelharpa/cittern/ song)
Sigbjørn Apeland ​( trøorgel)

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.

Meld deg på

Partnere