Målgang på Fløyen under tempoetappen for menn elite

Sep
20
09:00 -
20:00
Kategori
FløyenAktiv

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

20. september arrangeres Tempo menn elite med målstrek på Fløyen!

Tempoløypen for menn elite blir spektakulær med avslutning på Fløyen. Dette er noe helt nytt i VM sammenheng med en tøff avslutning på 3,4 km med gjennomsnittsstigning på 9,1%. Startskuddet går utenfor Grieghallen, over Puddefjordsbroen, over mot Solheimsviken, Minde, Wergeland og Landås før syklistene renner inn i sentrum igjen. Rytterne skal gjennom store deler av den samme løypen en gang til, men når de nå kommer til Vetrlidalmenningen, starter finalen opp til Fløyen. Med 11 krappe hårnålssvinger, og stigning på opp til 17%, skal syklistene få pest seg før de kan gå i mål foran Fløyen Folkerestaurant og utkikkspunktet på Fløyen.

Vil de bytte sykkel? Eller ta sjansen på å bruke temposykkelen hele vegen?

Samlet distanse: 31 km

Få med deg sykkelløpet: Sjekk hvor løypen går her!

Rutetider Fløibanen 20. september
Fløibanen kjører kontinuerlige avganger til Fløyen etter at barnehagene er levert/hentet. Men siden det kommer en god del prioriterte gjester fra arrangør, ryttere og funksjonærer som både skal opp og ned, må det påregnes ventetid både for å reise opp og ned denne dagen.

Vær oppmerksom på at det ved målgang ved Fløien Folkerestaurant blir ingen mulighet for å stille seg opp for å se. Vi anbefaler besøkende å finne seg gode plasser langs løypen – vær tidlig ute, dette blir gøy!

PS; Fløibanen har ellers under VM ordinære rutetider, mens Fløistuen butikk og kafè holder åpent til kl. 22.00.

 

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.

Meld deg på

Partnere