Sykkel VM i Bergen 2017

Sep
16
-
Sep
24
09:00 -
20:00
Kategori
FløyenAktiv

Bli med på folkefesten og ett av verdens største idrettsarrangement! 16 til 24. september 2017 arrangeres VM i landeveissykling i Bergen og bergensregionen.

Dette er et av verdens største idrettsarrangement, og blir det største arrangementet som har funnet sted i Hordaland og på Vestlandet til dags dato. Sykkel-VM består av 12 øvelser over 9 konkurransedager og samler 1.150 utøvere fra mer enn 80 nasjoner. Mesterskapet vises til over 300 millioner TV-seere, og det ventes rundt 500.000 tilskuere.

20. september arrangeres Tempo menn elite
Tempoløypen for menn elite blir spektakulær med avslutning på Fløyen. Dette er noe helt nytt i VM sammenheng med en tøff avslutning på 3,4 km med gjennomsnittsstigning på 9,1%.

BERGEN2017_5_ITTmenelite_v4

RACE TO CELEBRATE
Vi skal skape en stor folkefest og et mesterskap som bygger på det beste av det norsk idrett står for. Sykkel-VM Bergen 2017 skal være et arrangement for alle. Ved siden av sykkelrittene blir det flere publikumsarrangement og et omfattende kulturprogram slik vi kjenner det fra de store byfestene.

Visjonen er å arrangere et spektakulært, populært og inspirerende sykkel-VM som kan styrke norsk sykkelsport generelt, idretten og sykkelsporten på Vestlandet spesielt. Her blir det opplevelser for alle.
Dette blir et historisk arrangement!

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.


Partnere