Lei en Mountainbike

Mai
01
-
Okt
01
10:00 -
18:00
Kategori
FløyenAktiv
3 timer
400 NOK
1 dag
500 NOK

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

På Fløyen har vi mountainbiker for utleie. Vi har hardtail sykler i ulike størrelser med vanlige pedaler. Våre fulldempere har spd pedaler for dem som foretrekker å sykle med sykkelsko.

Det er mange fine sykkelmuligheter på Fløyen, men også områder det ikke er lov til å sykle. Våre aktivitetsverter gir deg god informasjon og rutetips om hvor man kan sykle og hvor det er fint å sykle. Husk alltid å ta hensyn til de gående. Hjelm er påbudt å bruke for deg som leier sykkel og inkludert i leieprisen.

Vi har lette gode Mountainbike sykler med demper forran. Noen sykler er fulldempet. Vi har også 4 juniorsykler som passer for barn fra 6-10 år.

Åpningstider
Vi tilbyr sykkelutleie på forespørsel i mai og juni. Send e-post; info@floyen.no
Sykkelutleien er åpen hver dag fra 17.juni til og med 20.august 2017 fra kl 10.00- 18.00
Oppmøtested: Fløyen Aktiv.

Forhåndsbestilling av sykler:
Vi anbefaler å forhåndsbooke sykkel om du vil være sikker på at vi har sykkel til deg. Skriv dato og tidspunkt du ønsker leie sykkel, samt din kroppshøyde i e-post til info@floyen.no

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.


Partnere