Kom deg ut dagen ved Skomakerdiket

Sep
02
11:00 -
15:00
Kategori
FløyenKids
Pris
Gratis

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

Barnas Turlag Bergen inviterer til det tradisjonsrike familiearrangementet Kom deg ut dag ved Skomakerdiket søndag 2. september!

Barnas Turlag i Bergen invitererer alle små og store, to- og firbeinte til høstens store lekedag i og ved Skomakerdiket på Fløyen. Dra med deg hele familien og KOM DEG UT søndag 2. september 2018!

Bergen og Hordaland Turlag inviterer, i samarbeid med andre frivillige organisasjoner og aktører, til en smakebit på aktiviteter i naturen. Her blir kano og kajakkpadling, taubane, slakkline, figurteater, bålkos, ansiktsmaling, natursi og mye mer. Inviter med venner, familie og kjentfolk som er glad i å være ute til Skomakerdiket denne søndagen !

Sted: Skomakerdiket.
Skomakerdiket ligger cirka 10 minutters gangen fra Fløibanens øvre stasjon, og har lett tilkomst med barnevogn og rullestol. Se etter skilt og bannere fra Barnas Turlag Bergen.

Fløibanen kjører deg gratis opp til Fløyen mellom kl 8.00- 11.00 arrangementsdagen.

I tillegg har Fløistuen butikk og kafé åpent og serverer nystekte skillingsboller, deilig suppe, kaffe og kakao. Vår Zipline Park åpen fra kl. 12 – 16, vi anbefaler å reservere på forhånd på vår nettside.

Ta med: klær og sko etter værforholdene, nistepakke, eventuelt pølser/ annen mat for grilling.

Medlem i Bergen og Hordaland Turlag: Bergen og Hordaland Turlag er en medlemsorganisasjon i Den Norske Turistforening. Støtt vårt arbeid for friluftsaktiviteter gjennom medlemsskap. Et medlemsskap i Barnas Turlag koster bare kr. 125,- pr år. Kom deg ut – Meld deg Inn! Det vil være mulig å verve seg denne dagen, og du vil da være medlem ut kalenderåret. Derfor er det lurt å melde seg inn på starten av året!

Spørsmål om arrangementet?
Kontakt: Birgithe Roald på telefon 55 33 58 22, eller på e-post;  birgithe.roald@dnt.no

Velkommen til en fin familiedag med lek og moro!
Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Maskoten til Barnas Turlag, Turbo kommer- kommer du?

Vi takker våre samarbeidspartnere for gjennomføringen av denne dagen: Fana Sparebank, BKK, Bergens Tidende og Fløyen

 

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.

Meld deg på

Partnere