FløyenKids Vinterferie

Feb
28
-
Mar
05
11:00 -
15:00
Kategori
FløyenKids

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

Planer for vinterferien? Bli med på mange gøye aktiviteter på Fløyen!


Søndag 25.2: kl 12.00 -15.00 Smaksverksted på Fløysletten.
Våre gode venner fra Folkelig kommer til Fløysletten. De har alltid mange gode tips, deilig fargerike råvarer og gir oss masse inspirasjon om matlaging utendørs. Dette er en perfekt anledning for å utvide smaksløkene og få gode turmat tips.

Pris 50 kr per person eller 100 kr per famile (inntil 4 personer).


Vinterleker på Fløysletten i vinterferien uke 9.
Hver dag fra mandag 26.februar til og med fredag 2.mars  fra kl 11.00 til 14.00

FløyenKids inviterer til en aktiv vinterferie på Fløyen.  Vi har en snørik vinter på Fløyen med strålende ski- og akeføre. Bli med på rumperally og hoppkonkurranse på Fløysletten. Vi har rumpeakebrett og stumpeski (miniski) til utlån hver dag fra kl 11-14.

Våre aktivitetsverter er tilstede og organiserer aktiviteter som ulike stafetter, konkurranser, frispee golf ++ gjennom dagen.

Mat og drikke
På Fløysletten er det griller og perfekt plass for å ha piknik. Vi sørger for «varm grill» fra kl 11.30- 14.00 mandag til fredag i uke 9. Ta med egen mat og drikke 🙂

Barneskirenn på Fløysletten mandag 26.februar til og med fredag 2.mars i uke 9. Start kl 12.00
Slik det ser ut nå har vi strålende ski og akeføre på Fløyen. Vi lager barneskirenn- en liten rundløype på Fløysletten hver dag fra mandag 26.februar til og med fredag 2.mars med start kl 12.00. Medalje og deltakerpremie til alle som deltar.
Ingen påmelding- bare å møte opp.

 

Søndag 4.3     kl 12.00- 14.00: Introduksjon til geocaching med GeoBergen på Fløysletten.
Vet du at det ligger mange små skattekister ute på Fløyen, og at geocaching er en perfekt familieaktivitet hvor barna lærer å bruke GPS ved å finne geocacher? Ha med deg din egen GPS eller bruk smart telefon. Ingen forkunnskaper kreves. Her er ingen påmelding- bare å møte opp og oppdage en ny måte å gå på tur på! Skattejakt er alltid suksess! Alltid like spennende å se hva som ligger i skattekisten..ingen har likt innhold.

Vi gleder oss til å se deg!

 

 

 

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.

Meld deg på

Partnere