FløyenKids Vinterferie

Feb
28
-
Mar
05
Kategori
FløyenKids

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

Planer for vinterferien? Bli med på mange gøye aktiviteter på Fløyen!

FløyenKids inviterer til en aktiv vinterferie på Fløyen. Vi inviterer til masse lek og moro på Fløyen både inne og ute. Vi ønsker oss en snørik vinterferie med ski- og aking, men har alternativer om snøen uteblir.
Avhenging av vær og føre, kan vi love mange varierte aktiviteter. Om snøen plutselig skulle lave ned, blir det aking og skirenn på Fløysletten.

Fredag 24.2: Ny FløyenKids natursti på Fløyen fra og med fredag 24.2.2017  Naturstien starter ved inngangen til Trollskogen like bak Fløistuen. Naturstien står ute hver dag. Ny natursti kommer til palmehelgen.

Lørdag 25.2. Kl 11.30- 13.30: Ansiktsmaling på lekeplassen på Fløyen (Gratis)
Søndag 26.2
. Kl 13.00: Trylleshow med tryllekunstneren Andini i Peisestuen på Fløien Folkerestaurant. 50kr per.pers

Mandag 27.1 kl 11.00-14.00 Vinteraktiviteter på Fløysletten. Diverse gøye aktiviteter avhengig av vær og føre. Gratis
Tirsdag 28.2 kl 11.00-14.00 Vinteraktiviteter på Fløysletten. Diverse gøye aktiviteter avhengig av vær og føre. Gratis
Onsdag 1.3 kl 11.o0- 14.00 Vinteraktiviteter på Fløysletten. Diverse gøye aktiviteter avhengig av vær og føre. Gratis
* Vinterferieaktiviteter på Fløysletten passer også for SFO’er og barnehager. Vi sørger for «varm grill» fra kl 11.30-14.00. Ta med egen mat og drikke. Våre aktivitetsverter er tilstede og organiserer aktiviterer som: pil og bue, vinterferie quiz, slakk line samt ulike småleker og konkurranser gjennom dagen.

Lørdag 4.mars kl 11.00- 14.00: Trolletull i Trollskogen. Trollene i Trollskogen elsker å leke! Gratis og åpent for alle.
Søndag 5.mars kl 12.00 og kl 14.00: Interaktivt eventyrspill om Fløyens fabeldyr. Eventyrspillet inspirert av norsk mytologi. Oppmøte  i Peisestuen på Fløien Folkerestaurant. Her møter barna «professoren» i Mytologiske vesener, som forklarer konseptet- eventyrreisen ut i skogen. Barna kler på seg kostymer og blir trer inn i eventyrverdenen (aldersgrense 6-10år) 50kr per barn.

Vi gleder oss til å se deg!

 

 

 

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.


Partnere