FløyenKids vårfest

Apr
23
11:00 -
14:00
Kategori
FløyenKids
Pris
Gratis

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

Vi feirer våren på Fløyen! Bli med på land-art verksted, paradis, slengtau, morsomme leker og få en geitesmask fra Fløyenguttene. Kom og lek med oss på Fløyen!

Bli med på land art verksted på Fløysletten, vi kriter opp paradis i ulike varianter på Fløyen ved lekeplassen, leter frem slengtau og hoppetau. I tillegg kommer geitene våre hjem, så på søndag blir det også geitekos med Fløyenguttene våre.
Arrangementet er åpent og gratis for alle å delta på.

Program

 kl 11.00- 14.00:  Slengtau, hoppetau aktivitet på Fløyen, i amfiet like ved lekeplassen og på plassen med Trollet. Kanskje blir det også «haien kommer» og «rødt lys»?  Ha på gode sko og klær som er gode å bevege seg i.

kl 11.00- 14.00:  Drop-in verksted: «Dyrene i skogen» med kunstpilotene på Fløysletten
Gjerdesmett, ekorn, rev og huggorm – hva slags dyr bor egentlig på Fløyen?

Tenk om de virkelige dyrene på Fløyen som gjerdesmett, ekorn, rev og huggorm, kunne bli venner med fantasidyr laget av deg? Med land art verkstedet «Dyrene i skogen» kan du bli med å lage en helt spesiell skog på Fløyen – en skog hvor vi lager kunstdyr inspirert av fugler og dyr med tilhold på byfjellene.

Vi tar i bruk naturen som allerede er der – trær, røtter, kongler, blader og steiner og tilfører enkle materialer som piperensere, strips, garn og strikk.

Passer for barn i alle aldre og lekne voksne. Ingen forhåndskunnskaper kreves, kun nysgjerrighet og lyst til å lære litt om dyrelivet på Fløyen og til å bidra til en midlertidig utstilling i naturen.

Kle deg etter været. Har du noen garnrester å avse? Ta det med! Supert med gjenbruk.

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.


Partnere