FløyenKids sommerCamp uke 26

Jun
26
-
Jun
30
08:00 -
15:30
Kategori
FløyenKids
Pris
2850kr

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

FløyenKids sommerCamp passer perfekt for deg som er uteglad og mellom 8-12 år. Overnatting ute, gøye aktiviteter på Fløyen, KunstLab på KODE.. Bli med!

Vi gleder oss til ny runde med FløyenKids sommercamp, og inviterer uteglade barn fra 8-12 år (må fylle 8 år i løpet av 2017) til en aktiv sommerferie på Fløyen.

FløyenKids sommerCamp er et godt sommerferie alternativ til SFO.

Målet med uken er «gøy sammen».  Vi skal leke masse, lære å lage gøy turmat ute, padle kano, bueskyting, klatre, teste ziplinen, dra på ekspedisjon, overnatte i gapahuk og kose oss med nye venner på Fløyen.

Overnattingen i gapahuken ved Skomakerdiket er frivillig. Barn som ikke ønsker overnatting avslutter dagen som vanlig kl 15.30, og møter fredag morgen som vanlig.

Samarbeid med KODE
I 2017 har vi inngått et samarbeid med KODE. Vi «bytter barn» med barna som er på sommerferieCamp hos KODE torsdagen. KODE kidsa får uteaktivitet på Fløyen og FløyenKidsa får bli med på KunstLab på KODE etter lunsj. Våre aktivitetsledere er selvsagt med våre barn på KODE.  Fredagen avslutter vi FløyenKids Camp med felles utstilling og kakefest med KODE sin sommerferie Camp på KODE kl 12.00.

Program uke 26.
Mandag 26.juni: FløyenKids bli kjent dag på Fløyen
Tirsdag 27. juni:  FløyenKids superdag- spesiell aktivitet på Fløyen
Onsdag 28. juni: FløyenKids ekspedisjons dag.
Torsdag 29. juni: Camp Skomakerdiket. Aktiviteter ved Skomakerdiket på formiddagen.  KunstLab på KODE etter lunsj. Overnatting (*frivillig) i gapahuk ved Skomakerdiket.
Fredag 30. juni: Godmorgen Skomakerdiket. FløyenKids aktivitetsformiddag på Fløyen. Utstilling og kakefest på KODE fra kl 12.00. *Merk at fredagen slutter vi kl 14.00.

Oppmøte: Barna leveres på Fløibanens nedre stasjon hver dag kl 8.00, og hentes ved Fløibanens nedre stasjon kl 15.30. Vi tar Fløibanen sammen til Fløyen. Barn som ikke leveres i tide, må følges til Fløyen av sine foresatte. *Merk at fredagen avslutter vi kl 14.00 på nedre stasjon Fløibanen.

Klær og utstyr: Det er svært viktig at barna er kledd etter vær og temperatur. Alltid ha ekstra varm genser og sokke bytte i sekken.  Vi anbefaler at barna har sin egen sekk med mat, drikke og bytteklær hver dag.
Alle barna får låne utstyr som kreves på FløyenKids sommerCamp av oss på Fløyen. Når det gjelder overnattingen må barna selv ha sovepose og liggeunderlag. Mobilen skal ligge avslått i sekken hos barna gjennom dagen.

Mat og drikke: Alle barn må ha med egen niste og drikke hver dag. Vi oppfordrer til å ha sunne nister. Aktive barn er sultne barn. Ekstra god niste og rikelig med drikke er å anbefale. Barna kan fylle på vannflasken sin på Fløyen.

Påmelding
Bindende påmelding og betaling online, med navn på barnet og foresatte, fødselsdato og kontaktinformasjon.
Nærmere program for dagene, pakkeliste til overnatting, og  ytterligere informasjon sendes ut i begynnelsen av juni.

Vi har kun 20 plasser. Førstemann til mølla.

Våre instruktører på Fløyen har pedagogisk bakgrunn og lang erfaring med barnegrupper fra idrett og friluftsliv.

Spørsmål?
Kontakt leder av aktivitetsavdelingen, Guro Øvsthus; guro@floyen.no / mobil: 47 68 15 05
Barn med spesielle behov eller allergier må informere om dette i forkant til Guro Øvsthus.

Vi gleder oss til å se deg og til aktive gøye sommerdager på Fløyenkids Camp!

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.


Partnere