Fløyen Opp 2018

Mai
19
12:00 -
13:30
Kategori
FløyenAktiv
Troll løpet
75 kr

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

Lørdag 19.mai braker det løs med Fløyen Opp 2018. Vi arrangerer også barneløpet Fløyen Opp med to løyper. Påmeldingen er åpen!

Fløyen Opp arrangeres av Gular IL Friidrett. Starten går fra hjertet av Bergen, på Vågsalmenningen og ender opp med målgang på Fløyen, Bergens mest besøkte utsiktspunkt. Løpet er 3.2 kilometer langt.

Stigningen er på omlag 10 % hele veien. Underlaget er plant og fint med brostein/asfalt i starten. Traseen snor seg først i gammel bebyggelse oppover fjellsiden til Fjellveien. Herfra er det grusveier siste halvdelen  i Fløysvingene, opp til «Tippetue» og videre innover mot målet på Fløyen. Målgang er like ved endestasjonen til Fløibanen.

Start trimklasFløyen Opp se kl 12.00

Start konkurranseklasse 12.30

Påmelding til FløyenOpp 2018

 

 

 

FløyenOpp  Barneløp 2018

FløyenKids og Gular IL friidrett arrangerer Barneløpet FløyenOpp, på Fløyen.
Nytt for 2018 er at vi har to løyper for barna.

Start for begge løpene: rett utenfor Fløistuen – ved lekeplassen
Målgang for begge løpene: like ved Fløyen Aktiv bua.

Barneløpene har ingen tidtaking, men alle får startnummer
og medalje når de kommer i mål!

*Oppmøte, etterpåmelding og utdeling av startnummer fra kl 10.00.

Kort løype Trolløypen:
Løypen er cirka 600 meter lang og går litt på asfalt, men mest på sti og skogsbunn. Starten går ved Fløistuen – deretter en liten rundløype rundt Fløysletten og ned gjennom Trollskogen før løperene løper inn i målet til FløyenOpp ved Fløyen (like ovenfor lekeplassen).
Pris 75 kr per løper (etterpåmelding løpsdagen 100kr) . For barn opp til og med 8 år (året de fyller 8 år). Felles start. Vi kjører flere heat om nødvendig.

Påmelding Troll løypen

 

Skomakerdiket rundt: Løypen er cirka 1500 m lang, går litt på asfalt i starten, men mest på grusvei rundt Skomakerdiket. Se løypekart under.
Pris 100 kr per løper (etterpåmelding løpsdagen 125 kr). For barn fra 9 år til og med 12 år (året de fyller 12 år) Felles start. Vi kjører flere heat om nødvendig.

Påmelding Skomakerdiket rundt

 

Velkommen til FløyenOpp Barneløp på Fløyen. Vi gleder oss til å se deg!

 

 

 

 

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.

Meld deg på

Partnere