Festsprell på Fløyen: Fransk akrobatikk – høyt og lavt.

Jun
04
12:00 -
12:35
Kategori
Cultural experiences

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

Vi gleder oss til Festspillenes elleville franske akrobatikk show på Fløyen! Kom kom!

Nysirkustruppen Collectif de la Bascule er kjent for å levere akrobatikk i verdensklasse. Forestillingen Ingenting er mindre sikkert er ikke noe unntak. Høytflyvende og fryktløst kaster akrobatene seg ut i halsbrekkende og modige øvelser som krever imponerende balanse, smidighet og presisjon.

En enkel bevegelse setter maskineriet i gang, og kjedereaksjonen lar seg ikke stoppe. Akrobatene setter i gang en vertikal invasjon og horisontal okkupasjon: Elegant og eksplo­sivt, så enkelt og likevel så komplisert. Her er det bare å forberede seg på å sperre opp øynene og trippe av spenning!

Collectif de la Bascule lar sirkusteltet ligge, manesjer finner de utendørs i Bergen by. Forestillingen spilles først på Torgallmenningen lørdag 03. juni og deretter på Fløyen søndag 04. juni, gratis og åpent for alle. Hold deg fast!

«Et røft og energisk vippeakrobatikk-nummer … Vi klarer ikke rive blikket fra akrobaten i røde tøfler, som flyr, snurrer og spinner som en ball. Komplett artisteri.»
– TÉLÉRAMA

Collectif de la Bascule
Samira Boukhnous, Dadou Ede teknisk team Fanny Alvarez, Antoine Guillaume, Karim Messaoudi, Marius Ollagnier, Maxime Reydel medvirkende

Tid: 2 forestillinger; kl  12.00- 12.35, og kl 14.00- 14.35. Gratis og åpent for alle!
Sted: Plassen på Fløyen, like utenfor Fløistuen.
Alder: Passer for alle

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.


Partnere