Festspillkonsert på Fløyen: Klubbmusikk på strykeinstrumenter

Mai
31
20:30 -
21:30
Kategori
Cultural experiences

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

Stavanger-baserte 1B1 Ensemble digger å bryne seg på nye musikalske områder.

Vi er utrolig stolte og glade over å igjen huse en kul konsert på Fløien Folkerestaurant i anledning Festspillene i Bergen.

I denne spesialkonserten på Fløien Folke-restaurant utforsker ensemblet den norske elektronikaens forhold til disco på klassiske strykeinstrumenter, og byr på musikk fra flere av landets sentrale klubbmusikere og produsen­ter. I tillegg blir det utdrag fra klassiske verk. 1B1 liker å tilnærme seg all musikk som som et band, noe som er hørbart i det sprudlende uttrykket deres.

Ta banen opp eller beina fatt for en heftig konsert med lokale DJ-er, improvisasjon, åpen bar og musikalske overraskelser. DJ er på plass i baren fra kl 19:00, og spiller videre etter konsertslutt.

1B1 er nærmest som husorkester å regne under årets festspill: De spiller to konserter på Troldhaugen, i tillegg til å opptre på Festspillkvarteret og en rekke av byens sykehjem og institusjoner.

Merk: Påregn å ta Fløibanen senest 30 min før konsertstart. Fløibanebilletter må kjøpes separat og gjerne online.

I samarbeid med Fløibanen AS og Fløien Folkerestaurant.

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.


Partnere