Festspillkonsert: Morgonfrosken

Jun
05
12:00 -
12:40
Kategori
Cultural experiences
Pris
Gratis

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

Stemningsfull gratiskonsert på Fløyen av og med Morgonfrosken

Morgonfrosken synger sanger om store spørsmål og emner som universet, tankene våre, ensomhet og kjærlighet, nære og konkrete fenomen som vær og vind, fugler og frosker. Musikken er inspirert av norsk folkemusikk, godt blandet med amerikansk oldtime og britisk folk- og popmusikk.

Tekstene er skrevet av Per Olav Kaldestad, og henta fra boka «Når morgonfrosken syng», musikken er laget av folkemusikeren, sangeren og komponisten Annlaug Børsheim. I Morgonfrosken har hun med seg den banjospillende klarinettisten Ingemund Askeland fra Etne, og den hardingfelespillende Mari Skeie Ljones fra Lillehammer. Selv spiller Annlaug gitar, fele og synger. Morgonfrosken har turnert for Den kulturelle Skolesekken, og spilt en rekke konserter for små og store på Føredefestivalen, Bajazz. Høsten 2016 kom oppfølgerplaten «Og fjøla blei ein seglbåt og tanken blei ein vind».

«Tenk om eg var ein tanke og kunne reisa til deg slik berre ein tanke kan reisa med hundretusenmilssteg»
– Fra «Tenk deg- vise».

Morgonfrosken
Annlaug Børsheim: gitar, fele, sang
Mari Skeie Ljones: fele, hardingfele
Ingemund Askeland: banjo, klarinett, munnspill
Morgonfrosken er støttet av Grieg Foundation og Kavlifondet

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.

Meld deg på

Partnere