Bergens 3 stoltheter med unikt samarbeid!

Mai
13
Kategori
FløyenAktiv
Pris
1495 kr

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

Bli med på tokt med Statsraaden, hør Fløyen historier fra Jo Gjerstad og hei Brann fram til seier mot Molde!

Brann, Fløyen og Statsraad Lehmkuhl startet et samarbeid i 2016 hvor de jevnlig møtes og diskuterer felles utfordringer og muligheter for samarbeid og hvordan de sammen kan løfte hverandre og tiltak i Bergen by til nye høyder.

Den 13. mai blir en unik mulighet til å bli bedre kjent med Bergens 3 stoltheter. På dette arrangementet er også Bergen Næringsråd med som en viktig samarbeidspartner.

Dagen starter med en skjærgårdstur på Statsraad Lehmkuhl med bergensk fiskesuppe og underholdning, ferden går videre opp til Fløyen for spektakulær utsikt og spennende foredrag ved Jo Gjerstad, deretter står busser klar for transport til Brann Stadion hvor det først blir bespisning for så å bli avsluttet med Brann – Molde på eget område på Brann stadion!

Det blir en ytterst sjelden anledningen til å bli enda mer stolt av byen vi elsker og hver deltager får selvsagt bevis på at de har vært med! Det vil være maks 250 billetter tilgjengelig og vi er sikre på at det vil bli rift om billettene både blant erkebergensere og de som ønsker å bli bergensere!

Arrangementet passer best for voksne.

Program
13.30 – 16.00: Skjærgårdstur med Statsraad Lehmkuhl (inkludert Bergensk fiskesuppe og underholdning). Ombordstigning fra kl. 12.45 fra Statsraad Lehmkuhls faste plass på Bradbenken

16.00 – 18.00: Vandre inn Bryggen, ta Fløibanen opp, foredrag ved Jo Gjerstad, retur med Fløibanen

18.00 – 18.30: Buss fra Fløibanen til Brann Stadion

18.30 – 20.00: Bespsining på Brann Stadion

20.00 – 22.00: Brann- Molde

 

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.

Meld deg på

Partnere