7/4/3 – fjellsturen 2017

Mai
28
08:00 -
15:45
Kategori
FløyenAktiv

Denne aktiviteten er gammel. Følg med på kommende aktiviteter, eller registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og få informasjon om aktiviteter tilpasset dine interesser på e-post.

Fløyen er stolt samarbeidspartner med Bergen og Hordaland Turlag. I år møter du Team Fløyen på klippeposten på Sandviksfjellet.

NYHET! For deg som ønsker den ekstra barnevennlig tur, er 3- fjellsturen et godt alternativ. Ta turen sammen med hele storfamilien og gjør dagen minnerik!
Start fra Fløyen mellom kl. 08.00 og 10.00. Trasèen er Fløyen, Rundemanen og Sandviksfjellet, med innkomst ved Turlagskontoret i Marken. Diplom og teknisk t-skjorte til alle som fullfører.

All forhåndspåmelding og betaling gjøres via nettsidene eller i Bergen og Hordaland Turlag sitt Tursenter i Marken.
Det ytes rabatt for medlemmer av DNT/Bergen og Hordaland Turlag og innehavere av BT-kortet.

Startkortene vil sendes til deg per post. Vær nøyaktig med navn og adresse. Ved påmelding av flere deltagere vil startkortene sendes samlet til hoveddeltager.

En pause i bakken på Fløyen!
På Fløyen gleder vi oss til en dag smekkfull dag med mange hyggelige turfolk og god stemning. Vi bunkrer opp Fløistuen butikk og varmestue med is, deilig bakverk og leskende drikker til påfyll og energi.

Festspillene i Bergen lager liv og bidrar til kulturelle innslag underveis i løypen på Fløyen. Foreløpig har de ikke eksakt spillested og tidsplan, men dette blir publisert så snart vi får dette fra Festspillene i Bergen.

 


Logo_Bergen_og_Hordaland_TL

Festspillene logo

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.

Meld deg på

Partnere