Trollskogen og Fløysletten

Hva med å ta med deg de minste på oppdagelsesferd i Trollskogen og for å oppleve trolsk stemning?

Trollskogen
Rett ved lekeplassen, mellom den øvre Fløibanestasjonen og Fløysletten, ligger den spennende Trollskogen. Her er det mange morsomme trollfigurer i tre. Noen er litt skumle, andre er morsomme og flere er gøye å klatre på. Det er en egen Bukkene-Bruse-bro som er ekstra utfordrende, og gir god mestring for småtroll og litt større troll. I Trollskogen er det ulike lekeelementer som er utfordrende hele året.

Hinderløypen kan være en minst like spennende aktivitet for voksne som for barn. Hva med en matpause sammen med trollene? Eller hva med å ta med de minste på oppdagelsesferd i Trollskogen? Finner dere heksen?

Bålkos på Fløysletten

Bålkos på Fløysletten

Fløysletten
På Fløysletten er det satt opp et grindbygg hvor du kan kose seg med nistematen under tak. Her er det også en egen koselig grillplass med to stasjonære griller, bord og benker som er åpen og tilgjengelig for alle hele året.  Husk å ta med grillkull.  I sommerhalvåret henger vi også opp en slakk line som står ute til fri bruk hele sommeren. I enden av Fløysletten ligger det også en liten gapahuk som er fin til å søke ly under.

Fløysletten er et perfekt lekeområde for barn og barnefamilier. Omgivelsene med Trollskogen, en stor slette, små bakker og artige små skogsområder innbyr til lek og aktivitet hele året. Lett adkomst for deg med barnevogn eller rullestol. Fløysletten er et perfekt sted å dra sammen med store vennegjenger eller storfamilien. Hvorfor ikke feire utebursdag her?  Ta med fotballen, volleyballen, kubbspillet, lek gjemsel, sisten og boksen går, eller stikk en tur bort til Bergens beste lekeplass like ved!

 

Ønsker du å følge med på aktiviteter som foregår på Fløyen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrev sendes ut ca en gang i måneden, og du kan avmelde deg når du vil.

Meld deg på

Partnere